Reacties op stress & burn-out coaching
regio Amsterdam

Hieronder reacties van mensen die door Jolien Geursen geholpen zijn.

Jolien heb ik ervaren als een betrouwbare en veilige therapeut die heel respectvol met je grenzen omgaat. Door mijn burn-out was ik mijzelf kwijt geraakt. Doordat Jolien goede vragen stelde kreeg ik inzicht in wat ik werkelijk voelde, dacht en wilde. Door deze kennis over mijzelf ben ik met haar hulp ook gaan leren om beter voor mezelf te gaan zorgen. Ik ben haar enorm dankbaar voor de steun die ze voor me was in deze moeilijke periode.

Jolien is een goed luisterende en geduldige vrouw. Precies wat ik nodig had op dat moment. Het heeft me erg geholpen.

Ik vond het zeer prettig, de sessies, en ook met name het begrip voor mijn situatie. Ik denk zelf dat de Bouw een aparte tak van sport is.
Jolien heeft mij goed geholpen door mijn problemen te begeleiden en mij lopend te houden, zodat ik mijn stress kan controleren c.q. kan voorkomen.

De coaching bij Jolien heeft in positieve zin mijn leven veranderd. Ik raad iedereen die een burn-out heeft aan om een traject bij haar te volgen.

Ik heb de coaching als bijzonder leerzaam ervaren, vooral de kennis van het weten waar de klachten vandaan komen en hoe in het vervolg te signaleren en te handelen hebben mij erg geholpen.

Ik heb van Jolien veel inzicht gekregen hoe burnout-klachten ontstaan, waar mijn valkuilen liggen en geleerd naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Ik voel nu veel sneller aan wanneer stress opbouwt. Dan kan ik er wat aan doen.

Ik heb de coaching als zeer lerend en goed toepasbaar ervaren. Vooral de diverse handvatten, gesprekken en feedback hebben mij de tools gegeven om in de toekomst mij bewust te zijn van stress factoren en hoe ik hiermee om moet gaan. Ook de laatste paar procenten van de accu opladen om mijzelf 2.0 te worden zie ik met alle vertrouwen tegemoet!

Jolien, dank voor je tijd. Veel geleerd. De rest moet ik zelf doen.

Ik heb de hulp van Jolien als heel prettig ervaren. Ze legt veel uit met behulp van voorbeelden en tekent dingen op papier waar door ik het voor me kon zien.

Fijn dat ik je heb mogen kennen en misschien dat we elkaar nog eens tegenkomen onder andere omstandigheden. Ik denk met plezier terug aan onze gesprekken en ben erg door je geholpen. Nogmaals mijn dank daarvoor.

Jolien is een waardevolle coach voor mij gebleken en ik wil haar dan ook hartelijk danken! Ik heb er erg veel aan gehad.

Jolien Geursen

Burn-out en stresscoaching, therapie en relatietherapie in de regio Amsterdam

Neem contact met mij op voor meer informatie of voor een afspraak.