Burn-out behandeling, (stress)coaching & therapie – Jolien Geursen

Heb je het gevoel dat je vastgelopen bent in je werk of je leven?
Of heb je problemen in je relatie en zijn jullie op zoek naar een nieuwe balans?
Ik help je weer op weg.

Ik ben therapeut en coach in de regio Amsterdam. Een belangrijke specialisatie van mij is preventie en behandeling van overbelasting, stress en burn-out.

Regie over je eigen leven en nieuw perspectief

Het gedrag van mensen heeft mij altijd geboeid.  Centraal in mijn werk met mensen die een beroep op mij doen staat het (terug) vinden van de eigen autonomie en perspectief. De coaching, therapie of training is er op gericht om te ontdekken hoe jij de regie over je eigen leven en werken kunt (her)vinden. Dit is een proces wat we samen aangaan.

Neem contact op
Jolien Geursen

Achtergrond Jolien Geursen

Mijn praktijk als zelfstandig coach/counselor bestaat ruim 20 jaar. Ik ben partner bij het CSR Centrum, een expertise centrum op het gebied van stress en burn-out, en CSR gecertificeerd stresscoach. De CSR methode is bewezen effectief en wetenschappenlijk onderbouwd.

Ik begeleid al mijn hele leven mensen. Ik heb een afgeronde psychosociale opleiding. Ik ben opgeleid tot coach, counselor en Transactionele Analyse therapeut. De Transactionele Analyse is een belangrijke pijler onder mijn werk samen met de CSR methode.

Eén van mijn specialismen is preventie en de behandeling van stress en burn-out. Ik heb ruime kennis en ervaring op dit gebied opgebouwd.

In de jaren ’80 heb ik gedurende 10 jaar samen met mijn partner de zeezeilschool, ‘de Zeezeilers van Marken’, geleid. Als instructeur/schipper heb ik veel zeiltochten gemaakt op zee met cursisten.

Na de zeilschoolperiode heb ik gewerkt als interim-manager en HR adviseur. Als HR adviseur heb ik ervaren dat er veel langdurig verzuim veroorzaakt wordt door overbelasting en langdurige (werk)stress.

Twintig jaar geleden heb ik mijn baan als HR adviseur opgezegd en ben ik gestart met mijn eigen praktijk.

Klachtenprocedure

Het allerbeste is natuurlijk om direct aan mij aan te geven als ik niet aan uw verwachtingen voldoe. Maar mochten we er niet uitkomen dan kunt u met uw klacht naar S.C.A.G., waarbij ik ben aangesloten.

“Geluk: Als ongeluk in een klein hoekje zit, zit geluk dan in de rest?”
Marijke Arendsen Hein