Burn-out behandeling, (stress)coaching & therapie – Jolien Geursen

Heb je het gevoel dat je vastgelopen bent in je werk of je leven?
Of heb je problemen in je relatie en zijn jullie op zoek naar een nieuwe balans?
Ik help je weer op weg.

Ik ben therapeut en coach in de regio Amsterdam. Ik ben gespecialiseerd in preventie en behandeling van stress en burn-out.

Regie over je eigen leven en nieuw perspectief

Het gedrag van mensen heeft mij altijd geboeid.  Centraal in mijn werk met mensen die een beroep op mij doen staat het (terug) vinden van de eigen autonomie en perspectief. De coaching, therapie of training is er op gericht om te ontdekken hoe jij de regie over je eigen leven en werken kunt (her)vinden. Dit is een proces wat we samen aangaan.

Jolien Geursen

Achtergrond Jolien Geursen

Ruim 20 jaar werk ik als zelfstandig psychosociaal coach en therapeut in mijn eigen praktijk. Daarnaast ben ik 15 jaar partner en verwijscoach bij het CSR Centrum, specialist op het gebied van stress en burn-out.

Ik ben opgeleid tot psychosociaal therapeut, coach, counselor. Ik heb een gedegen opleiding gehad in de Transactionele Analyse (TA). De TA is een belangrijke pijler onder mijn werk.

Mijn professionaliteit houd ik op peil door regelmatig bijscholingen te volgen op mijn vakgebied. Supervisie, intervisie en samenwerking met collega’s zijn voor mij belangrijke voorwaarden om mijn werk goed te kunnen blijven doen. Recent heb ik mij verdiept in de Polyvagaal Theorie, de wetenschap van veiligheid en innerlijke regulatie, ontwikkeld door Prof. dr. Stephen W. Porges.

Gedurende 10 jaar heb ik een zeezeilschool gehad. Na de zeilschoolperiode heb ik gewerkt als interim-manager en HR adviseur. Als HR adviseur heb ik ervaren dat veel langdurig verzuim veroorzaakt wordt door overbelasting en langdurige (werk)stress. Twintig jaar geleden heb ik mijn baan als HR adviseur opgezegd en ben ik gestart met mijn eigen praktijk.

Klachtenprocedure

Het allerbeste is natuurlijk om direct aan mij aan te geven als ik niet aan uw verwachtingen voldoe. Maar mochten we er samen niet uitkomen dan kunt u op de website van mijn beroepsvereniging het NVPA lezen welke stappen u kunt ondernemen om een klacht indienen. Ik ben aangesloten bij de S.C.A.G. (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg).

Landelijk samenwerkingsverband TA-therapeuten

Met een aantal collega-TA-therapeuten heb ik een landelijk samenwerkingsverband:

“Geluk: Als ongeluk in een klein hoekje zit, zit geluk dan in de rest?”
Marijke Arendsen Hein